εθελοντική αιμοδοσία

σε 10 λεπτά μπορούν να σωθούν έως και 3 ζωές
blood - connecting lifes

Φ.Ο.Ε.Α. news, 2ο τεύχος

ΦΟΕΑ Το δεύτερο τεύχος του Φ.Ο.Ε.Α. news κυκλοφόρησε το 2008.

Παραμένοντας στο ίδιο κλίμα με το πρώτο τεύχος, θέση στις σελίδες του βρίσκουν άρθρα σχετικά με την πρόληψη της Θαλασσαιμίας (Μεσογειακής Αναιμίας), καθώς και η εξομολόγηση ενός φοιτητή που η εθελοντική αιμοδοσία του έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία για ζωή. Επίσης διαβάζουμε για τα πρώτα φλυτζάνια του απόλυτου μη αλκοολούχου ροφήματος, κάνουμε μία επίσκεψη στον κόμη Δράκουλα και προσεγγίζουμε 2 σπουδαίους Λατινοαμερικανούς συγραφείς.

Επιπλέον, γνωριζόμαστε με άλλους φοιτητικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ετοιμάζουμε εύκολα και γρήγορα ένα "σοκολασμένο" γλυκό και επιδεικνύουμε το I.Q. μας λύνοντας Sudocu για όλα τα γούστα.Φ.Ο.Ε.Α. news, 1ο τεύχος

ΦΟΕΑ Το πρώτο τεύχος του περιοδικού της Φ.Ο.Ε.Α. με τίτλο Φ.Ο.Ε.Α. news κυκλοφόρησε το 2007.

Μέσα στις σελίδες του μπορούμε να διαβάσουμε θέματα σχετικά με την Εθελοντική Αιμοδοσία και την ιστορία της ομάδας, αλλά και να χαλαρώσουμε μαθαίνοντας ποιοί έπαιξαν πρώτη φορά τάβλι πίσω στα βάθη των αιώνων. Επίσης, να συζητήσουμε με το χρυσό ολυμπιονίκη Δημοσθένη Ταμπάκο, να χαθούμε μέσα στις σελίδες του διαχρονικού μικρου πρίγκηπα και να μαγειρέψουμε μία λαχταριστή συνταγή όπως μόνο ένας φοιτητής μπορεί.

Τέλος να "σπαζοκεφαλίασουμε" προσπαθώντας να λύσουμε ένα σταυρόλεξο που απευθύνεται σε... μαζοχιστές λύτες!